spotfix-app-presentation
OVER SPOTFIX

SpotFix is ontstaan doordat we zelf in situaties zijn gekomen waarbij we snel een oplossing nodig hadden.

In eerste instantie was dit een backpack die de volgende dag nodig was voor een reis. Helaas bleek deze tijdens het inpakken kapot en snel naar de winkel gaan zou nog aardig wat gaan kosten. Niemand in de bekende omgeving kon helpen. Resultaat: een dure backpack. Helaas liet de portemonnee het met pijn en moeite toe.

Naast de backpack was er een geluidsinstallatie die het begaf, enkele uren voor het feest. Een feest zonder geluid zou geen feest meer zijn. Om het feest door te laten gaan moest er in de buidel worden getast. En zo zijn er nog tientallen voorbeelden die ervoor hebben gezorgd dat SpotFix is ontstaan. Want dit moet toch makkelijker kunnen?

Met SpotFix willen we mensen dichter bij elkaar krijgen wanneer er spoed bij komt kijken. SpotFix is niet alleen voor de mensen die met een probleem zitten, het is ook voor mensen die andere graag een helpende hand bieden. Jij als aanbieder had wellicht voorheen steeds te maken had met mensen die voor een euro op de eerste rij wouden zitten. Bij SpotFix bepaal jij de prijs voor je product of dienst én of je het verkoopt of verhuurt. Zo willen we er voor zorgen dat mensen meer naar elkaar omkijken en dat beide partijen tevreden zijn.

Vragen of suggesties?

Momenteel is er niemand aanwezig om uw bericht te beantwoorden. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!